Onze visie

Een interieurontwerp is zoveel meer dan een samenvoeging van onderdelen of het vullen van een ruimte. Een goed interieur versterkt de architectuur, zorgt ervoor dat medewerkers en bezoekers hun werkzaamheden op een efficiënte, prettige manier uit kunnen voeren en bekrachtigt de identiteit van het bedrijf.

Het juiste interieur kan bovendien innovaties van het bedrijf mogelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan Het Nieuwe Werken en aan papierloos werken. Dit soort veranderingen, ontstaan vanuit mensen, kunnen slagen met het juiste interieur.

Deze toegevoegde waarde van een interieur vormt de kern in al onze ontwerpen. Door ruimtelijkheid en functionaliteit als uitgangspunt te nemen komen wij tot een optimaal interieurontwerp.

Beleving van een ruimte

Wij hebben een duidelijk beeld over de beleving van een ruimte. Als interieurarchitectenbureau kijken we kritisch naar de binnenruimte zoals die gevormd is door de architectuur. Die architectuur vertalen wij naar de menselijke maat. voelen mensen zich prettig in het gebouw en is een ontwerp tijdloos en duurzaam.

Door de juiste samenhang van kleuren, natuurlijke materialen, krachtige vormen en prettige verlichting wordt de ruimtelijkheid ondersteund en ontstaat er een aangename ruimte zonder toevoeging van extra elementen met minimale onderdelen en kosten wordt een ruimte gecreëerd waarin klanten zich gezien voelen en waarin medewerkers efficiënt kunnen werken.

SVDK laat een ruimte tot leven komen!