Werkwijze

In ons ontwerpproces laten we de toekomst visie van de opdrachtgever onze uitdaging zijn. We zorgen voor een aangenaam proces waar veel betrokkenheid is van de gebruikers. Duidelijkheid in schrift en beeld worden samengevoegd in fasen documenten en dienen als uitgangspunt voor de volgende stappen.
Omdat een ontwerp valt of staat met de uitwerking maken wij een ontwerp niet alleen op papier maar zorgen ook voor de complete realisatie.

Onderstaande fasen komen aan de orde; De toegevoegde waarde van óns bureau

  • Ontwikkelen van concepten; Wij leveren een interieurontwerp wat voldoet aan de (toekomst)visie van de opdrachtgever.
  • Ontwerpen van interieurs, meubels, keukens, kleine verbouwingen; alle ontwerpuitdagingen gaan wij aan.
  • Uitwerken en detailleren ontwerpen in tekeningen, materiaal omschrijvingen, raming van de kosten en planning; Uitwerkingen van speciaal meubilair tot in detail, verlichtingsplannen, afwerkomschrijvingen, wanden-, plafond- en vloerenplan.
  • Aanvragen prijzen en contractvorming; Een overzichtelijk proces door planning, interactie en kosten. Vanuit het budget of kostenraming zorgen wij voor een gedetailleerd stappenplan waardoor budgetoverschrijdingen bijna niet mogelijk zijn.
  • Managen bouwproject en begeleiding van de afbouw.

Deze processen zijn opgebouwd volgens de kernwaarden van SVDK

– Kwaliteit en authentiek
– Daadkrachtig; afspraak is afspraak
– Compleet; helder proces

Duurzaam en innovatief

Wij zijn een strategisch partner voor een slimme, verantwoorde en gezonde omgeving. We richten we ons nog nadrukkelijker op het creëren van positieve plekken waar mensen het beste uit zichzelf kunnen halen.
Verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk.
Niet alleen de samenwerking van ons team en onze visie op duurzaamheid is daarop gericht ook de relatie van de mens en zijn directe leef/werkomgeving nemen wij daarin mee. Onze interieurontwerpen zijn niet trendgevoelig maar juist gericht op de toekomst met slimme oplossingen en doorgroeimogelijkheden. Met de bouwbegeleiding zorgen we ervoor dat het ontwerp op de juiste wijze wordt uitgevoerd volgens prijs, planning en kwaliteit.

We gebruiken duurzame materialen, Cradle to Cradle-producten en hergebruiken onderdelen waar mogelijk om de footprint zo klein mogelijk te houden.